Jad³ospis
Oznaczenia alergenów: - Zbo¿a zawieraj±ce gluten (tj. pszenica, jêczmieñ, ¿yto, owies, orkisz, kamut lub ich odmiany hybrydowe) oraz produkty pochodne
- Skorupiaki i produkty pochodne
- Jaja i produkty pochodne
- Ryby i produkty pochodne
- Orzeszki ziemne, orzeszki arachidowe i produkty pochodne
- Sojê i produkty pochodne
- Mleko i produkty pochodne (³±cznie z laktoz±)
- Orzechy - tj. migda³y, orzechy- laskowe, w³oskie, nerkowca, brazylijskie, pistacjowe, makadamia i produkty pochodne
- Nasiona sezamu i produkty pochodne
- Dwutlenek siarki siarczyny w stê¿eniach powy¿ej 10mg/kg lub 10mg/l w przeliczeniu na SO2
- £ubin i produkty pochodne
- Miêczaki i produkty pochodne
- Seler i produkty pochodne
- Zio³a i przyprawy
- Powrót - |